
30'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος30'
Συνολικός Χρόνος129
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200γρ. Alpiland Chesse Mix
- 6 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 100γρ. χυμό ντομάτας
- 100γρ. αλλαντικό γαλοπούλας (ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας)
- 10γρ. ρίγανη
- 10γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
Κόβετε στη μέση τις τορτίγιες και τις διπλώνετε σε χωνάκι στερεώνοντας τις με μια οδοντογλυφίδα. Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί και τις ψήνετε στον φούρνο για 8-10 λεπτά στους 180 βαθμούς, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τον χυμό ντομάτας με τη ρίγανη, το έξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Αλείφετε εσωτερικά τα «χωνάκια», και τα γεμίζετε με το αλλαντικό γαλοπούλα κομμένο σε κύβους και το Alpiland Cheese Mix.
Ξαναβάζετε τα χωνάκια στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το Alpiland Cheese Mix.
Απολαύστε τα «χωνάκια» τορτίγιας με Αpiland Cheese mix!