Συνταγές με Τυριά Alpiland για Απόλαυση στο Max
Alpiland σημαίνει κυρίως απόλαυση!
Για καλοφαγάδες που δεν μετρούν τις θερμίδες και εκλεκτικούς λάτρεις του τυριού,
η Alpiland έχει τις πιο νόστιμες συνταγές για μέγιστη απόλαυση.
Το Gouda, το κεφαλοτύρι και αρκετά ακόμα τυριά αναδεικνύουν την πλούσια γεύση τους μέσα από «προκλητικά» λαχταριστές προτάσεις.
Αν βάζετε διπλό τυρί στο τοστ, ή μπερδεύετε δύο και τρία τυριά μαζί όταν μαγειρεύετε,
εδώ θα βρείτε μικρά μυστικά που απογειώνουν κάθε πιάτο!
ΔΙΑΛΕΞΤΕ!
Πίτσα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
- 12 σύκα, κομμένα μισά
- 100γρ προσούτο
- 200γρ. τυρί τριμμένο κατσικίσιο
- 6κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
- 2κ.σ. ξίδι βαλσαμικό
- 1κ.σ. μουστάρδα, 1 πρέζα κανέλα, 1 πρέζα μαραθόσπορο
- 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1 πρέζα γλυκάνισο
- 100γρ. φύλλα ρόκα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ζύμη: 500γρ. αλεύρι κίτρινο ή για πίτσα ½φλ. για το ζύμωμα, 16γρ. ξηρή μαγιά, 1κ.γ. αλάτι, ½ κ.γ. ζάχαρη, 350ml χλιαρό νερό+1/3φλ. για το ζύμωμα, 2κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο, 1 κουταλιά σούπας ξύδι.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C (στις αντιστάσεις).
- Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τον πάγκο και την κάθε μπάλα ζύμης και ανοίγουμε πατώντας ελαφρά με τα χέρια ή τον πλάστη.
- Στρώνουμε σε ταψιά, τετράγωνα ή στρογγυλά, απλώνουμε επάνω τα σύκα, το προσούτο και το κατσικισιο τυρί.
- .Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά (εκτός από το πιπέρι), χτυπάμε καλά με σύρμα και ραντίζουμε τις πίτσες με το μείγμα. Ψήνουμε για 15΄, μέχρι να καραμελώσουν τα σύκα, να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η ζύμη στο κάτω μέρος.
- Προσθέτουμε τη ρόκα, μπόλικο πιπέρι και σερβίρουμε βαζοντας από πάνω την ρόκα.
- Ζύμη για την πίτσα: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Πάνω στον πάγκο της κουζίνας, ζυμώνουμε με τα χέρια για 15΄-20΄, μέχρι να γίνει λεία η ζύμη. Αν κολλάει στα χέρια, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι, αν είναι στεγνή προσθέτουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Ραντίζουμε με το λάδι και ζυμώνουμε για 2΄-3΄ακόμη. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μπάλες, τις βάζουμε στη λεκάνη και σκεπάζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα. Αφήνουμε για 1 ώρα, να φουσκώσουν.
προϊόντα
Κατσικίσιο Τριμμένο
Καρμπονάρα με μοτσαρέλα
- 500γρ. Σπαγγέτι Νο6
- 120γρ. καπνιστό μπέικον σε λωρίδες
- 1 κρεμμύδι σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 300ml κρέμα γάλακτος light
- 150γρ. κεφαλοτύρι Alpiland
- 80-100ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 150γρ. τριμμένη μοτσαρέλα Alpiland
- Για να ετοιμάσουμε τα ζυμαρικά, γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
- Παράλληλα ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε άλλη ρηχή κατσαρόλα, σοτάρουμε το μπέικον για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Το μεταφέρουμε σε πιάτο, προσθέτουμε άλλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο στο σκεύος και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 4-5 λεπτά.
- Μόλις το νερό της μεγάλης κατσαρόλας αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα σπαγγέτι Νο6. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και τα αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
- Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μπέικον και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε όλα τα υλικά να σιγοβράσουν για 4-5 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε τη μισή ποσότητα τριμμένου κεφαλοτυριού και τριμμένης μοτσαρέλας Alpiland ανακατεύοντας συνεχώς.
- Με γρήγορες κινήσεις μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα στη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν ομοιόμορφα τα υλικά. Εάν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο από το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε την καρμπονάρα αμέσως, πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί Alpiland!
προϊόντα
Τριμμένο
Τριμμένη
Πεϊνιρλί με λουκάνικο
- 100 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 400 γραμμάρια αλεύρι κίτρινο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 25 γραμμάρια μαγιά νωπή
- 1 κ.γ. μέλι
- 300 γραμμάρια χλιαρό γάλα
- 2 κ.σ. αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- Για τη γέμιση: 150 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι Alpiland
- Για τη γέμιση: 2 πιπεριές πράσινες σε φέτες
- Για τη γέμιση: 12 λουκάνικα φρανκφούρτης κομμένα σε φετάκια
- Για τη γέμιση: αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- Για τη γέμιση: ρίγανη
- Σε μια λεκανίτσα διαλύουμε τη μαγιά και το μέλι στο γάλα.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το ελαιόλαδο και λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα.
- Παίρνουμε μπαλάκια από τη ζύμη και ανοίγουμε φυλλαράκια.
- Στρώνουμε μέσα μερικές φέτες ντομάτας και πιπεριάς, από πάνω τους τοποθετούμε το λουκάνικο και ακριβώς από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι Alpiland!
- Κλείνουμε τα πεινιρλί σε βαρκούλες και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, ρίγανη και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα και αντίσταση στους 180°C για 30-40 λεπτά.
προϊόντα
Κατσικίσιο Τριμμένο
Μοσχαράκι γιουβέτσι
- 750γρ. Μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κόκαλο
- 250γρ. Κριθαράκι μέτριο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 400γρ. Ντομάτα κονκασέ
- 100γρ. Κρασί κόκκινο
- 100γρ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 4 κόκους μπαχάρι
- 200γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι Alpiland
- αλάτι – πιπέρι
- Ζεσταίνουμε σε μιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας να σοταριστεί απο όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν και αυτά.
- Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι και το ξυλάκι κανέλας. Συμπληρώνουμε 2 φλυτζάνια νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας, αφήνοντάς τη να βράσει για 1,5 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Όταν μαλακώσει το κρέας το αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και το αφήνουμε στην άκρη.
- Μετράμε το ζωμό: ΅Θέλουμε 1-1,5 λίτρο συνολικά. Εάν δεν είναι αρκετός ο ζωμός προσθέτουμε νερό.
- Αφήνουμε τον ζωμό να πάρει μια βράση και προσθέτουμε το κριθαράκι βράζοντας το για 5-6 λεπτά.
- Τελειώνουμε το γιουβέτσι μας στον φούρνο χρησιμοποιώντας μια γάστρα κατα προτίμηση πήλινη. (βάζουμε το κριθαράκι και το μοσχάρι που είχαμε αφαιρέσει πριν)
- Ψήνουμε για 25 λεπτά ακόμη στους 200 βαθμούς.
- Αφαιρούμε απο τον φούρνο ξεσκεπάζουμε το γιουβέτσι μας, πασπαλίζουμε με το τριμμένο κεφαλυτύρι Alpiland και σερβίρουμε.
προϊόντα
Τριμμένο
Παστίτσιο
- 500γρ. χοντρά μακαρόνια (ή άλλο μακρύ ζυμαρικό της αρεσκείας σας)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 ασπράδια αυτών
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- 1 + 1/2 φλιτζάνι καπνιστό τυρί Gouda και κεφαλοτύρι, τριμμένα
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
- αλάτι
- Σάλτσα κιμά: 350γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- Σάλτσα κιμά: 1½ φλιτζάνι συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- Σάλτσα κιμά: 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- Σάλτσα κιμά: 1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
- Σάλτσα κιμά: 1/3 φλιτζανιού κρασί κόκκινο
- Σάλτσα κιμά: 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Σάλτσα κιμά: 1 ξύλο κανέλας
- Σάλτσα κιμά: αλάτι, πιπέρι
- Μπεσαμέλ: 8 κ.σ. βούτυρο
- Μπεσαμέλ: 8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Μπεσαμέλ: 1½ λίτρο γάλα, χλιαρό
- Μπεσαμέλ: 3 κρόκους αβγών
- Μπεσαμέλ: ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο
- Μπεσαμέλ: αλάτι, άσπρο πιπέρι
- Ετοιμάζετε τη σάλτσα κιμά: Βάζετε τον κιμά όπως είναι σε μέτρια κατσαρόλα, πάνω από μέτρια φωτιά και με ξύλινη κουτάλα τον «σπάτε», μέχρι να αφήσει τα υγρά του και να ξεχωρίσει τελείως. Ρίχνετε στον κιμά το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατεύετε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε το μίγμα μέχρι να αρχίζει να κολλάει στο πάτο της κατσαρόλας και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε το χυμό ντομάτας, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε την σάλτσα να σιγοβράσει για 30 - 35 λεπτά μέχρι να πήξει και να δέσει.
- Ετοιμάζετε τα μακαρόνια: Βράζετε σε μία κατσαρόλα 1 1/2 λίτρο νερό και προσθέτετε 1 κουτ. γλυκού αλάτι. Ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και βράζετε για 6 – 7 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, μέχρι να αλειφθούν καλά και να μην κολλάνε μεταξύ τους. Χτυπάτε τα ασπράδια, τα προσθέτετε στα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
- Ετοιμάζετε τη μπεσαμέλ: Σε μία μέτρια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι. Ανακατεύετε συνεχώς με σύρμα, μέχρι να πάρει το αλεύρι λίγο χρώμα και το κατεβάζετε από την φωτιά. Κρατάτε 2 – 3 κουτ. σούπας από το χλιαρό γάλα, για να το ανακατέψετε με τους κρόκους και το υπόλοιπο το προσθέτετε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα, για να μην σβολιάσει.
- Βάζετε πάλι την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Σβήνετε την φωτιά και αφήνετε να κρυώσει λίγο η κρέμα. Ανακατεύετε τους κρόκους των αβγών με τις 2-3 κουτ. σούπας γάλα που είχατε κρατήσει και μόλις κρυώσει λίγο η κρέμα, τους προσθέτετε. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά να ενωθούν οι κρόκοι στην κρέμα. Τέλος προσθέτετε το τριμμένο τυρί και ανακατεύετε καλά.
- Ετοιμάζετε το παστίτσιο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα μέτριο ταψί φούρνου και το πασπαλίζετε με την φρυγανιά. Στρώνετε στο ταψί τα μισά μακαρόνια, τα πασπαλίζετε με 5 - 6 κουτ. σούπας τριμμένο τυρί και στρώνετε από πάνω όλη την σάλτσα του κιμά. Πασπαλίζετε με λίγο τυρί πάλι και στρώνετε ομοιόμορφα από πάνω τα υπόλοιπα μακαρόνια.
- Απλώνετε πάνω από τα μακαρόνια την μπεσαμέλ και την πασπαλίζετε με μοσχοκάρυδο. Ψήνετε το παστίτσιο για 40 - 45 λεπτά!
προϊόντα
Τριμμένο
Καπνιστή κοπής
Ζυμαρικά με 4 τυριά
- 1 κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδ
- 100 γρ. μπέικον
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 50 γρ. κρασί λευκό
- 1 κύβο κότας
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 750 γρ. νερό, βραστό
- Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά για να κάψει.
- Προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το μπέικον σε κυβάκια και σοτάρουμε 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το θυμάρι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κυβάκια 1 εκ. Ανακατεύουμε 1-2 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον κύβο, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Μόλις πάρει μία βράση βάζουμε το βραστό νερό και τις φαρφάλες.
προϊόντα
Classic σε φέτες
Κοπής
Γεμιστά μανιτάρια portobello
- 6-7 μανιτάρια πορτομπέλο
- 250γρ. κεφαλοτύρι Alpiland 45%
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- ½ φλιτζ. λευκό κρασί
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- για τη γέμιση: 5 φέτες μπέικον
- για τη γέμιση: ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί κατσικίσιο Alpiland
- για τη γέμιση: ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- για τη γέμιση: 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- για τη γέμιση: 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- για τη γέμιση: 2 κ.σ. αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- για τη γέμιση: ½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- για τη γέμιση: 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- για τη γέμιση: 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- για τη γέμιση: 1 αυγό
- για τη γέμιση: αλάτι
- για τη γέμιση: πιπέρι
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από το κοτσάνι και με ένα κουταλάκια από τα μαύρα ελάσματα.
- Ανακατεύουμε ⅓ φλιτζάνι περίπου ελαιόλαδο με το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε τα μανιτάρια εξωτερικά και εσωτερικά.
- Σε τηγάνι ετοιμάζουμε τη γέμιση.
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το μπέικον και μόλις πάρει ελάχιστο χρώμα προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
- Σοτάρουμε ελαφρά να μαραθούν και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το τριμμένο κατσικίσιο κεφαλοτύρι Alpiland, σπασμένο με το πιρούνι και ανακατεύουμε.
- Μόλις κρυώσει η γέμιση, χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε.
- Ανακατεύουμε και γεμίζουμε ένα ένα τα μανιτάρια.
- Βάζουμε τα μανιτάρια σε ταψάκι με λίγο λάδι και το κρασί.
- Μοιράζουμε πάνω από τα μανιτάρια το τριμμένο αγελαδινό κεφαλοτύρι Alpiland.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε!
προϊόντα
Κατσικίσιο Τριμμένο
Τριμμένο
Κέικ Αλμυρό
- 300 γρ. Alpiland cheese mix
- 500 γρ. φαρίνα
- 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 4 αυγά
- 150 γρ. μπέικον
- 200 γρ. ζαμπόν σε κύβους
- 2 πιπεριές κόκκινες σε κύβους
- 260 ml γάλα φρέσκο
- Με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός χτυπήστε το βούτυρο με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέστε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα. Έπειτα προσθέστε το Alpiland cheesemix, το ζαμπόν, το μπέικον και τις πιπεριές. Βουτυρώστε μια φόρμα του κέικ και προσθέστε το μίγμα. Ψήστε στους 180°C για 1 ώρα περίπου. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά και έπειτα σερβίρετε.
- ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ!
προϊόντα
Κριτσίνια Πατάτας
- 200 γρ. Alpiland emmental
- 4 πατάτες μέτριες
- 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
- 300 ml ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
- 2 λαδόκολλες
- Ξεφλουδίστε τις πατάτες, κόψτε τις σε χοντρά κομμάτια και βράστε τις μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια σουρώστε τις και πολτοποιήστε τις. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και πλάστε ώστε να γίνουν σαν ζύμη. Ανοίξτε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και αφήστε τη στο ψυγείο να σφίξει. Χαράξτε σε λωρίδες λεπτές και τηγανίστε σε καυτό ηλιέλαιο.
- ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ!
προϊόντα
Σε φέτες
Μπουρέκι με σύκο και Alpiland Σαγανάκι
- 400 γρ. Alpiland Σαγανάκι
- 1 κιλό σύκα
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 200 γρ. μέλι
- 100 γρ. καρυδόψιχα
- 20 γρ. βούτυρο
- Κανέλλα
- Ανοίγετε στην επιφάνεια εργασίας τα φύλλα κρούστας, τοποθετείτε τα μακρόστενα κομμάτια Alpiland Σαγανάκι και διπλώνετε σε σχήμα φακέλου. Συνεχίζετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας όλα τα φύλλα κρούστας. Σε ένα τηγάνι που έχετε ζεστάνει, προσθέτετε λίγο βούτυρο και τοποθετείτε τα μπουρέκια. Ψήνετε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να λιώσει το Alpiland Σαγανάκι. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία για όλα τα μπουρέκια, στο ίδιο τηγάνι τοποθετείτε τα σύκα που έχετε κόψει και σοτάρετε και από τις δύο πλευρές για 5 λεπτά την κάθε μια. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι, τα καρύδια και την κανέλλα και αφήνετε για 5 λεπτά ώστε να καραμελώσουν.
- Τέλος τοποθετείτε τα σύκα επάνω από τα μπουρέκια, προσθέτετε λίγο μέλι και σερβίρετε σε μια πιατέλα.
- Απολαύστε τα μπουρέκια με σύκο και Alpiland σαγανάκι!
προϊόντα
Αγελαδινό Τυρί Σαγανάκι Alpiland