
35'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος35'
Συνολικός Χρόνος375
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200 γρ. Alpiland Cottage
- 4 αυγά
- 20 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 10 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 3 φύλλα μαρούλι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- 1 ντομάτα σε ροδέλες
- 2 φέτες γαλοπούλα
- 2 φέτες Alpiland Emmental
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε μια μπασίνα τοποθετήστε τα αυγά, το Alpiland Cottage, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Ανακατέψτε ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αδειάστε το μισό μίγμα σε ένα στρογγυλό ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
Πασπαλίστε με το Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο και ψήστε στους 180°C για 25 λεπτά περίπου.
Επαναλάβετε τη διαδικασία και για το υπόλοιπο μίγμα.
Γεμίστε τα wrap με τη γαλοπούλα, το μαρούλι, την ντομάτα και το Alpiland Emmental σε φέτες.
Απολαύστε τα wrap με γαλοπούλα και λαχανικά!