
15'
Χρόνος Προετοιμασίας10'
Χρόνος Μαγειρέματος25'
Συνολικός Χρόνος576
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 125 γρ. Alpiland mozzarella φρέσκια σε κύβους κομμένη
- 200 γρ. Alpiland κεφαλοτύρι light τριμμένο
- 4 αυγά
- 1 τορτίγια
- 100 γρ. φύλλα σπανάκι baby
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα στρογγυλό ταψί τοποθετήστε την τορτίγια. Σε μια μπασίνα σπάστε τα αυγά και προσθέστε την Alpiland φρέσκια mozzarella. Στη συνέχεια ρίξτε το μίγμα πάνω από την τορτίγια προσθέτοντας τα ντοματίνια και το σπανάκι. Τέλος, πασπαλίστε με το Alpiland κεφαλοτύρι light τριμμένο και ψήστε για 10 λεπτά στον φούρνο στους 180°C.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΤΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑ!