
Συστατικά
- 200γρ. Alpiland Mozzarella τριμμένη
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
- 2 κολοκύθια
- 10 φέτες προσούτο
- 50γρ. σουσάμι
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλένετε τα κολοκύθια, τα περνάτε από τον τρίφτη, τα αλατίζετε ελαφρά, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια μπασίνα. Προσθέτετε την Alpiland Μοzzarella τριμμένη και ανακατεύετε.
Ανοίγετε τη συσκευασία της σφολιάτας, στρώνετε το ένα φύλλο και απλώνετε το μίγμα με το κολοκύθι και την Alpiland Μοzzarella τριμμένη. Βάζετε το προσούτο επάνω από το μίγμα και, τέλος, κλείνετε με τα άλλο φύλλο σφολιάτας.
Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβετε κατά μήκος τη σφολιάτα και στρίβετε τις λωρίδες ώστε να σχηματίσετε ένα σπιράλ με την σφολιάτα. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί, πασπαλίζετε με το σουσάμι και τα ψήνετε στον φούρνο στους 170 βαθμούς, για 30 λεπτά περίπου.
Απολαύστε τα σφολιατίνια με Alpiland Mozzarella!