
10'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος10'
Συνολικός Χρόνος695
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200 γρ. Alpiland κεφαλοτύρι σε κύβους
- 40 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 100 γρ. καλαμπόκι κονσέρβας
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 10 ελιές απύρηνες
- 1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
- 6 φύλλα μαρούλι κομμένα σε χοντρά κομμάτια
- 5 γρ. ρίγανη
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα βάζο, που να κλείνει με καπάκι, τοποθετήστε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, στύψτε το λεμόνι και ρίξτε τη ρίγανη. Στη συνέχεια προσθέστε κατά σειρά: τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, τις ελιές, το Alpiland κεφαλοτύρι και τέλος το μαρούλι. Κλείστε το καπάκι και διατηρήστε το στο ψυγείο. Σερβίρετε ανοίγοντας το βάζο και αναποδογυρίζοντας σε ένα πιάτο.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ!