
105'
Χρόνος Προετοιμασίας80'
Χρόνος Μαγειρέματος185'
Συνολικός Χρόνος454
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200 γρ. Alpiland gouda smoked
- 6 πατάτες μικρές
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε πολύ λεπτές ροδέλες
- 2 ντομάτες κομμένες σε πολύ λεπτές ροδέλες
- 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
- Αλάτι – πιπέρι – πάπρικα γλυκιά
- 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 3 λαδόκολλες κομμένες στη μέση
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλύντε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα και χαράξτε τις σε ροδέλες χωρίς να κοπούν μέχρι κάτω. Σε κάθε πατάτα που είναι κομμένη ανοίξτε προσεκτικά και προσθέστε στα κενά μια ροδέλα μελιτζάνα. Στο επόμενο κενό μια ροδέλα ντομάτα. Στο επόμενο κενό το Alpiland gouda smoked. Στο επόμενο την πιπεριά. Επαναλάβετε μέχρι να καλυφθούν όλα τα κενά. Στη συνέχεια, βάλτε την πατάτα σε μια λαδόκολλα ραντίστε τη με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι, τη γλυκιά πάπρικα και μισό κλωνάρι δενδρολίβανο. Κλείστε τη λαδόκολλα και ψήστε στον φούρνο στους 200°C για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!