
Συστατικά
- 2 συσκευασίες Alpiland Rollino
- 1 φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 200 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 200 γρ. μαρμελάδα βατόμουρο ή άλλη της αρεσκείας σας
- 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα Alpiland Rollino και με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός χτυπήστε τα ώστε να πάρουν τη μορφή κρέμας. Έπειτα, προσθέτετε τη φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Έπειτα προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες. Αφού το μίγμα ομογενοποιηθεί, προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ ή σε μια φόρμα σιλικόνης, τοποθετείτε μεμβράνη και αδειάζετε το μίγμα. Μεταφέρετε το μίγμα στην κατάψυξη για 12 ώρες. Για το σερβίρισμα αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε μια πιατέλα, περιχύνετε τη μαρμελάδα, τους ξηρούς καρπούς και κόβετε σε μερίδες.
Απολαύστε το παγωτό με Alpiland Rollino!