
15'
Χρόνος Προετοιμασίας20'
Χρόνος Μαγειρέματος35'
Συνολικός Χρόνος657
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200 γρ. Alpiland κεφαλοτύρι τριμμένο
- 4 πατάτες μέτριες κομμένες σε ροδέλες
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κλωνάρια δενδρολίβανο
- 50 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
- Νερό όσο χρειαστεί για να γίνει χυλός
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλύντε καλά τις πατάτες με τη φλούδα. Κόψτε τις σε λεπτές ροδέλες και αφήστε τις στην άκρη. Σε μια μπασίνα βάλτε το Alpiland κεφαλοτύρι τριμμένο, το αλεύρι, το δενδρολίβανο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και νερό όσο χρειαστεί, ώστε να γίνει χυλός. Στο μίγμα αυτό προσθέστε τις πατάτες και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στρώστε σε ένα ταψί λαδόκολλα και ρίξτε το μίγμα. Τοποθετήστε στον φούρνο και ψήστε για 20 λεπτά περίπου στους 180°C.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!