
20'
Χρόνος Προετοιμασίας15'
Χρόνος Μαγειρέματος35'
Συνολικός Χρόνος290
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 300 γρ. Alpiland Mozzarella
- 300 γρ. πέστο βασιλικού
- 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 μπαγκέτα ολικής (παρασκεύασμα αρτοποιείου)
- 2 κλωνάρια μαϊντανό
Μέθοδος εκτέλεσης
Χαράξτε την μπαγκέτα διαγώνια με προσοχή έτσι ώστε να μην κοπεί μέχρι κάτω. Αλείψτε ενδιάμεσα στα κενά με το πέστο βασιλικού και προσθέστε μια ροδέλα ντομάτας και μια φέτα Alpiland mozzarella. Ψήστε για περίπου 15 λεπτά στον φούρνο μέχρι να λιώσει η Alpiland mozzarella. Βαθμοί ψησίματος: 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ AL PESTO!