Header Image Κριτσίνια με βρώμη και παντζάρι
14/05/2025
Μέτρια
4 Μερίδες

Κριτσίνια με βρώμη και παντζάρι

0
(0)
Κριτσίνια με βρώμη και παντζάρι
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
35'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
35'
Συνολικός Χρόνος
330
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 150 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 130 γρ. βρασμένα παντζάρια
  • 60 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 15 γρ. ξίδι
  • 5 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 150 γρ. βρώμη αλεσμένη
  • 80 γρ. αλεύρι γ.ό.χ
  • Λίγο πιπέρι προαιρετικά

Μέθοδος εκτέλεσης

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιήστε τα παντζάρια μαζί με το ελαιόλαδο, το νερό, το αλάτι και το σκόρδο, μέχρι να γίνουν κρέμα. Αδειάστε το μίγμα σε μια μπασίνα και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Ζυμώστε μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή ζύμη.

Στρώστε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Πλάστε τη ζύμη σε λωρίδες και τοποθετήστε τις στο ταψί. Προαιρετικά μπορείτε να τις ρολάρετε σε σουσάμι ή παπαρουνόσπορο. Ψήνετε στους 190°C για περίπου 30-35 λεπτά.

Απολαύστε τα κριτσίνια βρώμης με παντζάρι!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.