
45'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος45'
Συνολικός Χρόνος490
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 300 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 240 γρ. αλεύρι
- 120 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 120 ml λευκό κρασί
- 200 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο και στυμμένο
- 5 γρ. ζάχαρη
- 5 γρ. αλάτι
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε μια μπασίνα τοποθετήστε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατέψτε τα. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το λευκό κρασί και ζυμώστε. Τέλος, προσθέστε το σπανάκι και το Alpiland Κεφαλοτύρι. Ζυμώστε ώστε να ενσωματωθούν στη ζύμη.
Πλάστε σε λεπτές λωρίδες και τοποθετήστε τις σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήστε στους 200°C για περίπου 15 λεπτά.
Απολαύστε τα κριτσίνια με σπανάκι!