Header Image Κριτσίνια με σπανάκι
14/05/2025
Μέτρια
4 Μερίδες

Κριτσίνια με σπανάκι

0
(0)
Kaspressknödel
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
45'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
45'
Συνολικός Χρόνος
490
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 300 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 240 γρ. αλεύρι
  • 120 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 120 ml λευκό κρασί
  • 200 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο και στυμμένο
  • 5 γρ. ζάχαρη
  • 5 γρ. αλάτι

Μέθοδος εκτέλεσης

Σε μια μπασίνα τοποθετήστε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατέψτε τα. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το λευκό κρασί και ζυμώστε. Τέλος, προσθέστε το σπανάκι και το Alpiland Κεφαλοτύρι. Ζυμώστε ώστε να ενσωματωθούν στη ζύμη.

Πλάστε σε λεπτές λωρίδες και τοποθετήστε τις σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήστε στους 200°C για περίπου 15 λεπτά.

Απολαύστε τα κριτσίνια με σπανάκι!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.