
90'
Χρόνος Προετοιμασίας40'
Χρόνος Μαγειρέματος130'
Συνολικός Χρόνος285
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 200 γρ. Alpiland κεφαλοτύρι τριμμένο
- 200 γρ. Alpiland κεφαλοτύρι τριμμένο 600 γρ. κολοκυθάκια περασμένα από τον τρίφτη
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
- 3 αυγά
- 200 γρ. αλεύρι φαρίνα
- 100 γρ. σουσάμι
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 50 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλύντε τα κολοκύθια, περάστε τα από τον τρίφτη και βάλτε τα σε μια μπασίνα. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα ταψί πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά στη βάση και αδειάστε το μίγμα. Προσθέστε το σουσάμι από πάνω και έπειτα βάλτε το ταψί στον φούρνο και ψήστε για 35 – 40 λεπτά στους 180°C.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!