
35'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος35'
Συνολικός Χρόνος796
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 250 γρ. Alpiland Gouda τριμμένο
- 250 γρ. κρουτόν
- 125 ml χλιαρό γάλα
- 50 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο
- 50 γρ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 50 γρ. αλεύρι
- 1 πρέζα αλάτι
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλύντε, καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα μυρωδικά. Σε ένα τηγανάκι προσθέστε το βούτυρο να ζεσταθεί και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Τοποθετήστε τα κρουτόν σε μια μπασίνα και ρίξτε το χλιαρό γάλα, αφήνοντάς τα να μουλιάσουν.
Προσθέστε όλα τα υλικά στα κρουτόν και πλάστε τη ζύμη, δίνοντας στρογγυλό, πλακέ σχήμα σε κάθε μπαλάκι. Τηγανίστε τα μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών.
Απολαύστε τα kaspressknödel!