
Συστατικά
- 400γρ. Alpiland Σαγανάκι σε μερίδες
- 500γρ. φύλλο κανταΐφι
- 200γρ. βούτυρο
- 150γρ. μέλι
- 100γρ. φιστίκι τ.Αιγίνης
Μέθοδος εκτέλεσης
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνετε στην άκρη (να είναι λιωμένο, όχι καυτό). Ανοίγετε το φύλλο κανταΐφι και το δουλεύετε μέχρι να ξεχωρίσουν οι “κλωστές” του. To διαμορφώνετε σε λωρίδες ανά μερίδα και τις ραντίζετε με το λιωμένο βούτυρο.
Κόβετε το Alpiland Σαγανάκι σε λωρίδες που τις τοποθετείτε στις λωρίδες του φύλλου κανταΐφι που διαμορφώσατε. Διπλώνετε κάθε μερίδα σε ρολό (“φλογέρες”).
Τοποθετείτε τις “φλογέρες” κανταΐφι σε ένα ταψί κοντά τη μια με την άλλη, τις ραντίζετε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει το φύλλο κανταΐφι.
Στρώνετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζετε με μέλι και χοντροκομμένο φιστίκι τ.Αιγίνης.
Απολαύστε τις “Φλογέρες” με φύλλο κανταΐφι και Alpiland Σαγανάκι!