
Συστατικά
- 300 γρ. Alpiland Mozzarella σε φέτες
- 4 βραστά αυγά (τα πασχαλινά αυγά που έχουν περισσέψει)
- 6 φέτες μπέικον
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 αυγά
- 200 γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη και καλά στυμμένη
- 3-4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε μία μπασίνα τοποθετήστε τον μοσχαρίσιο κιμά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ψωμί, τα αυγά, τα μπαχαρικά και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ζυμώστε ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αφήστε για περίπου 30 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει ο κιμάς. Στρώστε τον κιμά επάνω σε μία λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες Alpiland Mozzarella, μετά το μπέικον και τέλος τα βραστά αυγά. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας ρολάρετε τον κιμά, ώστε να σχηματιστεί ένα μπαστούνι. Τοποθετήστε το ρολό σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήστε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και κόψτε το ρολό σε μερίδες. Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα εποχής.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΟ!