Header Image Παγωτό με Alpiland Rolino
17/01/2025
Μέτρια
12 Μερίδες

Παγωτό με Alpiland Rolino

0
(0)
Παγωτό με Alpiland Rolino
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
30'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
30'
Συνολικός Χρόνος
402
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 2 συσκευασίες Alpiland Rollino
  • 1 φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 200 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 200 γρ. μαρμελάδα βατόμουρο ή άλλη της αρεσκείας σας
  • 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης

Μέθοδος εκτέλεσης

Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα Alpiland Rollino και με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός χτυπήστε τα ώστε να πάρουν τη μορφή κρέμας. Έπειτα, προσθέτετε τη φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Έπειτα προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες. Αφού το μίγμα ομογενοποιηθεί, προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ ή σε μια φόρμα σιλικόνης, τοποθετείτε μεμβράνη και αδειάζετε το μίγμα. Μεταφέρετε το μίγμα στην κατάψυξη για 12 ώρες. Για το σερβίρισμα αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε μια πιατέλα, περιχύνετε  τη μαρμελάδα, τους ξηρούς καρπούς και κόβετε σε μερίδες.

Απολαύστε το παγωτό με Alpiland Rollino!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.