Header Image “Φλογέρες” με φύλλο κανταΐφι και Alpiland Σαγανάκι
13/01/2025
Μέτρια
14 Μερίδες

“Φλογέρες” με φύλλο κανταΐφι και Alpiland Σαγανάκι

0
(0)
Φλογέρες με φύλλο κανταΐφι και Alpiland Σαγανάκι
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
50'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
50'
Συνολικός Χρόνος
399
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 400γρ. Alpiland Σαγανάκι σε μερίδες
  • 500γρ. φύλλο κανταΐφι
  • 200γρ. βούτυρο
  • 150γρ. μέλι
  • 100γρ. φιστίκι τ.Αιγίνης

Μέθοδος εκτέλεσης

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνετε στην άκρη (να είναι λιωμένο, όχι καυτό). Ανοίγετε το φύλλο κανταΐφι και το δουλεύετε μέχρι να ξεχωρίσουν οι “κλωστές” του. To διαμορφώνετε σε λωρίδες ανά μερίδα και τις ραντίζετε με το λιωμένο βούτυρο.

Κόβετε το Alpiland Σαγανάκι σε λωρίδες που τις τοποθετείτε στις λωρίδες του φύλλου κανταΐφι που διαμορφώσατε. Διπλώνετε κάθε μερίδα σε ρολό (“φλογέρες”).

Τοποθετείτε τις “φλογέρες” κανταΐφι σε ένα ταψί κοντά τη μια με την άλλη, τις ραντίζετε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει το φύλλο κανταΐφι.

Στρώνετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζετε με μέλι και χοντροκομμένο φιστίκι τ.Αιγίνης.

Απολαύστε τις “Φλογέρες” με φύλλο κανταΐφι και Alpiland Σαγανάκι!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.