
80'
Χρόνος Προετοιμασίας60'
Χρόνος Μαγειρέματος140'
Συνολικός Χρόνος451
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 300 γρ. Alpiland cheese mix
- 500 γρ. φαρίνα
- 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 4 αυγά
- 150 γρ. μπέικον
- 200 γρ. ζαμπόν σε κύβους
- 2 πιπεριές κόκκινες σε κύβους
- 260 ml γάλα φρέσκο
Μέθοδος εκτέλεσης
Με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός χτυπήστε το βούτυρο με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέστε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα. Έπειτα προσθέστε το Alpiland cheesemix, το ζαμπόν, το μπέικον και τις πιπεριές. Βουτυρώστε μια φόρμα του κέικ και προσθέστε το μίγμα. Ψήστε στους 180°C για 1 ώρα περίπου. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά και έπειτα σερβίρετε.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ!