Header Image Μπαγκέτα al pesto
22/10/2024
Εύκολη
12 Μερίδες

Μπαγκέτα al pesto

0
(0)
Συνταγή για μπαγκέτα al pesto με mozzarella Alpiland
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
20'
Χρόνος Προετοιμασίας
15'
Χρόνος Μαγειρέματος
35'
Συνολικός Χρόνος
290
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 300 γρ. Alpiland Mozzarella
  • 300 γρ. πέστο βασιλικού
  • 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 μπαγκέτα ολικής (παρασκεύασμα αρτοποιείου)
  • 2 κλωνάρια μαϊντανό

Μέθοδος εκτέλεσης

Χαράξτε την μπαγκέτα διαγώνια με προσοχή έτσι ώστε να μην κοπεί μέχρι κάτω. Αλείψτε ενδιάμεσα στα κενά με το πέστο βασιλικού και προσθέστε μια ροδέλα ντομάτας και μια φέτα Alpiland mozzarella. Ψήστε για περίπου 15 λεπτά στον φούρνο μέχρι να λιώσει η Alpiland mozzarella. Βαθμοί ψησίματος: 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ AL PESTO!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.