
15'
Χρόνος Προετοιμασίας20'
Χρόνος Μαγειρέματος35'
Συνολικός Χρόνος823
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 500 γρ. Alpiland cheese mix τριμμένο
- 300 γρ. Alpiland mozzarella τριμμένη
- 1 μαργαρίτα (αρτοπαρασκεύασμα από αρτοποιείο)
- 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 200 γρ. ρόκα
- 200 γρ. μπέικον κομμένο σε κύβους
- 8 αυγά
Μέθοδος εκτέλεσης
Κόψτε τη μαργαρίτα ίσα να φύγει η επάνω κόρα και αφαιρέστε την πολλή ψίχα από τη βάση. Μοιράστε σε κάθε ψωμάκι την Alpiland mozzarella τριμμένη και στη συνέχεια τοποθετήστε τις ντομάτες και τη ρόκα. Σπάστε πάνω από κάθε ψωμάκι ένα αυγό (προαιρετικά), σκεπάστε με το Alpiland cheese mix τριμμένο και ψήστε για περίπου 20 λεπτά στον φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ!